Een goede samenwerking rust op duidelijke afspraken. Om alles in goede banen te leiden, werk ik volgens een eenvoudige werkwijze. Op die manier wordt het overzicht behouden en is alles voor iedereen duidelijk. Alles wordt duidelijk aan de hand van volgende stappenplan.

OVEREENKOMST

Enkele dagen nadat jouw aanvraag ingediend werd en we eventueel een gesprek hebben gehad, ontvang je van mij een voorstel voor de ontwikkeling van jouw website. Dit voorstel geldt na ondertekening als overeenkomst. Het is de bedoeling dat -indien je akkoord gaat met mijn voorstel- je deze overeenkomst ondertekent aan mij terugbezorgt. Dit mag ofwel via de post, ofwel via een ingescand document dat gemaild wordt.

In de overeenkomst staan trouwens GEEN kleine lettertjes en er zijn ook geen verborgen kosten. Alles wordt exact aangerekend of verwerkt zoals het in de overeenkomst staat. Zorg er dus voor dat je deze goed naleest zodat je weet wat je kan verwachten. Ik kan je verzekeren dat er in principe niets is waarover je jou zorgen moet maken.

 

20% VOORSCHOT

Nadat de overeenkomst gestart is, vraag ik jou om een voorschot van 20% van de totale vergoeding over te maken. Vanaf het moment dat ik dit voorschot ontvangen heb, ga ik aan de slag voor jou.

 

ONDERZOEK EN ANALYSE

Voordat ik effectief begin aan het ontwerpen van jouw website, onderzoek en analyseer ik de noden van jouw bedrijf. Hierna maak ik de wireframes voor jouw website. Dit kan je zien als het “bouwplan” van jouw website of online business. Hier zorg ik er ook voor dat je gekozen domeinnaam wordt vastgelegd.

 

DESIGN

Omdat ik vind dat elk bedrijf en elk project anders is en een persoonlijke aanpak verdient, vind ik het ook belangrijk dat elke website die ik aflever overeenkomt met de huisstijl van jouw bedrijf.

 

ONTWIKKELING/DEVELOPMENT

Wanneer we samen tot een definitief ontwerp gekomen zijn, start de ontwikkeling. Dit betekent dat ik het gekozen ontwerp ga omzetten in een echte website met werkende functionaliteiten. Het is ook tijdens de ontwikkelingsfase dat het content management system geïntegreerd wordt. Van zodra deze fase afgerond is, krijg je de mogelijkheid om de ontwikkelingen te bekijken via mijn testserver.

 

TESTEN & DEBUGGING

Aan het einde van de ontwikkeling kan het altijd zijn dat er nog enkele onjuistheden of onvolledigheden in de website zitten. Om die reden voorzie ik een testperiode van 5 dagen, waarin we samen alle overgebleven problemen proberen bloot te leggen.

De testperiode is ook voor jou de ideale gelegenheid om jouw website eens grondig onder de loep te nemen en mij indien nodig bij te sturen.

 

BETALING LAATSTE 80%

Als de testfase afgerond is en je bent tevreden met hoe jouw website eruit ziet, dan betekent het dat op dat moment mijn werk er bijna opzit en zal ik jou vragen om de laatste 80% van de totale vergoeding over te maken. Nadat de laatste betaling ontvangen werd, wordt de website volledig jouw eigendom.

 

OPLEVERING

Bij de oplevering plaats ik jouw website over van onze testserver naar de live-hosting. Eens dat gebeurd is, staat jouw website online en is deze beschikbaar voor het grote publiek.

 

SUPPORT & ONDERHOUD

Om je in het begin een beetje wegwijs te maken met je website, voorzie ik 30 dagen gratis support via email. Tijdens deze periode krijg je ook altijd de kans om al je vragen of om eventuele problemen te melden. Ik doe er dan alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Na deze termijn krijg je de mogelijkheid om de onderhouds- en support-periode te verlengen vanaf €40 / maand. Dit is geen verplichting en die keuze staat je vrij.

Indien je gebruik maakt van het onderhoudspakket zorg ik er voor dat jouw CMS systeem ten allen tijde up-to-date is en er iedere dag back-ups genomen worden. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw website altijd online staat en bereikbaar is.